Abée-Flyfree eksemdækkener

Abée-Flyfree er en familievirksomhed, som udvikler og producerer eksemdækkener af høj kvalitet til en god pris til heste. Dækkenerne er lavet af holdbare materialer, som kan tåle at blive brugt.

Abée flyfree eksemdækken

Eksemdækken

FlyFree eksemdækken er udviklet til at yde hesten optimal beskyttelse samtidig med komfort og sikkerhed. 

Stoffet fremstilles i en speciel strikmetode (kædestrik) som er:

  • Stabil ved revner: skulle stoffet revne, for eksempel via en skarp genstand, danner der sig ikke løbsmasker. Det giver dig mulighed for at reparere eller få dækken repareret i god tid.
  • ​Regnafvisende: Dækkenet er imprægneret med et DuPont ® vandafvisende lag som lader regn og vanddråber perle af.
  • Åndbart: stoffet transporterer hestens sved fra dækkens inderside til ydersiden, hvor den fordamper. Stoffent 'ånder'.

Disse egenskaber og kvaliteter gør at dækkener ikke bare er egnet til heste med eksem, men også for heste uden eksem, som udenfor er udsat for fluer og insekter.

FlyFree eksemdækken leveres i en praktisk taske med lynlås hvori dækken kan opbevares vinteren over. I tasken findes: den fjernbare yverbeskyttelse, delen til brystbeskyttelsen (som sættes sammen med mavedelen) og en håndteringsbeskrivelse med vaskeanvisning. Vi hat også tilføjet en lille og meget praktisk børste som man kan fjerne hår fra velcro-båndene.

Dette FlyFree eksemdækken 2010 leveres i 11 størrelser som passer de små shetlandsponyer til de største shires.

Vi har to forskellige dækkener på lager:
Model 2010:

  • Åben halsdel som man kan lukke med et kraftig velcro-bånd - skal ikke trække over hestens hovedet.
  • Mavestykket er syet fast kun på den ene side. Den anden side kan tilpasses hestens størrelse og lukkes med et kraftig velcro-bånd og 3x kraftige elastiske bånd. Således sidder mavestykket perfekt og følger hesten.
  • Aftagelig yverbeskyttelse.

Model 2011:

  • Lukket halsdel. Til trods for komforten med den åbne dækken er der mange kunder som foretrækker denne dækken med lukket halsdel. Den lukkede standardversion har en lille åbning bag ørene, som gør det nemt at trække tæppet over hestens hovedet. Denne lille åbning lukkes med et velcro-bånd.
  • Mavestykket kan justeres i begge sider. Derved vil det i forbindelse hermed stående brystdel og yverbeskyttelsen altid sidde perfekt i midten.
  • Aftagelig yverbeskyttelse.

Kontakt os for størrelser og priser.