Ferill frá Búdarhóli

Ferill vil tage imod hopper hos Hedebo Töltheste i Morud.

Ferill er efter Ómur frá Kvistum og er pt. den højest bedømte hingst for rideegenskaber i DK efter Ómur. Ferill er brunblak, avler spændende farver og pt. er vi ved, at undersøge om han er homozygot for blak. På Island så vi nogle af hans mange afkom på Blesastaðir 1A. De har det til fælles at: De har flot overlinje med god og velformet hals. God bagbensaktion, langbenede og cylindrisk krop med flot muskelfylde. Smukke elastiske og rummelige bevægelser. Udover Ferills flotte kåring på 8,82 for rideegenskaber, har han været finale deltager ved Landsmot og Islandsmot med udtagelseskarakterer på op til 7,70 og finaleresultat på 8,00 i T.1. Han deltog i 2014 som 4-årig, ved Landsmot i avlen og blev samtidig kåret i 1. klasse med en total på 8.22. Derefter har han sin bedste kåring fra 2017 med en total på 8.60 som kan ses herunder.

 
Vi er super stolte over, at kunne præsentere jer for denne dejlige hingst, Ferill frá Búðarhóli som vi har været så heldige, at få lov til at tage hjem til Danmark i december 2019.

Vi vil i 2022 tilbyde forsendelse af kølesæd og inseminering herhjemme. Ferill vil samtidig være, at se til stævner med Mie Hedebo Knudsen som rytter.
 
Ferill blev kåret i 1. klasse som 4 årig i 2014 med en total på 8.22 og har derefter sin bedste kåring fra 2017 med en total på 8.60, heraf 8,82 i rid.