Tilridning

En god start er vigtig!

Jeg lægger stor vægt på, at hesten fra starten får den rigtige grunduddannelse og bliver tryg ved sin rytter - både på bane og i skov.

Det er vigtigt at hesten får en god balance og har lyst til at samarbejde, at den reagerer rigtigt for hjælperne, lærer at bære sig selv og er blød og eftergiven i munden. Det giver både en holdbar ridehest, men også en hest der ikke stresser i forbindelse med håndtering og ridning, hvilket er grundlæggende for at skabe et godt forhold mellem rytter og hest.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din hest og dine ønsker.


 


Foto: Þengill fra Birkelunden under tilridning.

Træning

Ligegyldigt om man bruger sin hest til "hygge", skovture, lette konkurrencer og/eller top konkurrencer, så er grunduddannelsen den vigtigste byggesten.

Har du et problem med din hest, fx med tölten, eller vil du gerne have trænet din hest frem mod et bestemt træningsniveau, kåring mm. - så tag kontakt med mig, så vi sammen kan lave en træningsplan for både din hest og dig.

Træningen foregår både på bane og i skov, så hesten lærer at arbejde begge steder. Træningen afsluttes med en til flere undervisningslektioner så du kommer bedst muligt i gang med din "nye" hest.

Hesten står opstaldet under ordnede forhold under hele træningsforløbet.
 


Foto: Bósi fra Hedebo i gang med sin grunduddannelse.